Цената на биткойн в стейбълкоините USDT на крипто-борсата Binance.US –

...
Цената на биткойн в стейбълкоините USDT на крипто-борсата Binance.US –
Коментари Харесай

Биткойн за няколко секунди скочи до $138 000

Цената на биткойн в стейбълкоините USDT на крипто-борсата Binance.US – американското поделение на интернационалния Binance, за малко скочи до $138 000, което е съвсем пет пъти повече от настоящия курс на най-голямата криптовалута и два пъти по-скъпо от историческия най-много, който биткойн записва през ноември 2021 година

Внезапният скок на курса продължи броени секунди, само че за този къс интервал от време на платформата бяха продадени 62,22 биткойна. С други думи, избран участник в търга на Binance.US в действителност направи няколко поръчки, изпълнени „ на шанс “ на повишени цени за биткойни дружно с предложения по настоящи котировки, обменяйки ги за криптовалутата USDT, чиято цена е равна на 1 щатски $.

Инциденти от този тип се назовават ​​flash crash — както можете да се досетите от името, те постоянно са съпроводени не от нарастване, а от спад в курса. Такъв сюжет беше следен на Binance.US през октомври 2021 година, когато цената на биткойна за малко време се срина с 87%, обезценявайки се от $65 хиляди до $8,2 хиляди Тогава администрацията на платформата свърза случая с неточност в логаритъма за търговия.

Продажбата на биткойни на извънредно висока цена се оказа допустима заради ниската ликвидност на Binance.US, зародила заради спора с американския борсов регулатор и банките сътрудници — заради дейностите на последните, платформата беше принудена да изтегли фиатния американски $ от търговете. Цените на криптовалутите в Binance.US в действителност се оказаха по-високи, в сравнение с други уеб сайтове, само че напълно малко – в границите на 3%.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР