Цена - внучката на знаменития художник Златю Бояджиев, се оказа

...
Цена - внучката на знаменития художник Златю Бояджиев, се оказа
Коментари Харесай

Запорираха банковите сметки на тъщата на „Господари на ефира”! 47 лв. неподозиран борч към „Софийска вода” набъбнали до 2 бона

Цена - внучката на популярния художник Златю Бояджиев, се оказа със запорирани банкови сметки, разбра HotArena.

Достъпът й до парите бе стеснен поради обвързване към „ Софийска вода ” на стойност едвам 46.90 лв.. 

На 25 април следобяд счетоводителката на изложба „ България ”, където работя, ми сподели, че е получено уведомление от съдия-изпълнител. Борч от под 50 лв., за който даже и не съм подозирала, бухнал до 2000 лева! На идващия ден рано сутринта отпътувах за Испания на от дълго време планувана екскурзия с другарка, а откогато съм се върнала, вървя по тъгите. Безобразие е, че въобще не съм получила уведомление за дължимото! ”, показа пред „ Уикенд ” госпожата, която е и тъща на продуцента на „ Господари на ефира ” Джуди Халваджиян.

Навярно, в случай че предаването още бе в ефир, би направило пъстър репортаж от този в действителност неуместен случай. 

Преди 8 години Цена имала сходни грижи с „ Топлофикация ”. От сдружението й изпратили документ, че им дължи 11 бона – 7 хиляди лв. плюс лихвите. 

Бях си платила до последната стотинка, само че се оказа, че тяхна служителка не е отразила, че съм погасила сумата. Добре, че си пазех квитанциите, та съумях да потвърдя несъстоятелността на желае. Иначе несъмнено щяха да ме принудят да давам парите отначало ”, изяснява премеждията си уважаваната арт труженичка.  

„ Уикенд ” има разумно пояснение за какво тя не е научила навреме за 47-те лв. дълг към „ Софийска вода ”. Фирмата евентуално е изпратила известие, само че то не й е било доставено. Напоследък е всеобща процедура куриерските компании, с които работят телекомите, енерго и водоразпределителните сдружения, да не пускат писмата в пощенските кутии, а да ги струпват пред входовете или в най-хубавия случай във фоайетата на жилищните кооперации. Така, сред прочее, се основават удобства и за имотните измамници, защото въпросната преписка е цялостна с персонални данни за притежателите на жилища. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР