Целувките са неизменна част от изразяването на любовта. Начинът, по

...
Целувките са неизменна част от изразяването на любовта. Начинът, по
Коментари Харесай

Как да разберете любовта му според това как ви целува

Целувките са неизменима част от изразяването на любовта. Начинът, по който обичаният ви човек ви целува, може да ви подскаже каква тъкмо обич изпитва към вас. Ето какво значи всеки тип целувка и какъв израз тя придава на обичта на колегата ви към вас.

Целувки по устните
Целувките по устните значат, че той в действителност цени вашата обич. Ако ви целува бързо, изсъхнало и със затворена уста, мъжът е влюбен във вас и е подготвен да раздава тези целувки във всеки един миг – за здравей и сбогом, с цел да ви усети покрай себе си или просто без причина. Ако ви целува по този начин, вие сте част от живота му и той не желае това да се промени.

Целувка по челото
Целувката по челото значи грижа. Мъжът до вас е същински угрижен за вас. Иска да ви закриля и да ви кара да се чувствате спокойни и в сигурност. Той споделя пространството си с вас, споделя сърцето си и е подготвен на всичко за вас. Един мъж е същински влюбен и обича дамата до себе си, когато демонстрира по всякакъв начин, че желае да я закриля.

Целувки по ръката
Целувките по ръката значат флирт. Той е физически притеглен от вас. Обожава всяка извивка на тялото ви и е буйно обаян от излъчването ви. Обича да допира кожата ви и изгаря от неспокойствие да изследва всяко кътче от нея.

Целувки отвътре на китката
Тези целувки подсказват за полова сила. Ако мъжът ви целува по вътрешната страна на китката ви, можете да сте сигурни, че няма нищо, което да го спре да съблече облеклата ви. Той е подготвен на всичко, с цел да ви завоюва и да покори тялото ви. Тези целувки са присъщи за флирта, рядко участват във връзките. Ако във вашата ги има, то несъмнено пристрастеността сред вас не е угаснала.

Целувки по врата
Целувките по врата подсказват, че той изпитва доста мощни сантиментални усеща към вас. Ако сътрудникът ви целува по врата, той е покорен от тялото ви и желае да ви целува на всички места.

Целувки с език
Целувките с език значат, че той е изцяло покорен от вас. Страстта му напира. Не може да ви се насити. Френската целувка е метод мъжът да изрази мощното си привличане към една жена.

Целувка по бузата
Целувката по бузата се пояснява според от това дали имате връзка или не. Ако към момента нямате, целувките по бузата значат, че ви възприема единствено другарски. Ако към този момент сте във връзка и тя се развива във времето, тези целувки могат да значат, че ви обича на по-дълбоко равнище.

Целувки по окото
Той в действителност ви цени, в случай че ви целува по очите. Когато един мъж целува по окото своята обичана, може да наподобява необичайно, само че той се отнася към нея с почтеност и почитание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР