Целта не е да се създава политическа партия, а дискусионен

...
Целта не е да се създава политическа партия, а дискусионен
Коментари Харесай

Експерт: Българските приятели на СССР - със солидни пенсии от “Лу...

Целта не е да се основава политическа партия, а спорен клуб, първична основа на организация за взаимопомощ. Позициите са най-различни даже във връзка с войната или идните избори. В някои страни битува мнението, че щом си с съветски паспорт си съдружник на Путин. 

 

Когато западните страни одобряват наказания против нападателния режим, от време на време предизвикват щета точно на хората против режима. Някои от глобите даже оказват помощ на Путин и на съветския бюджет, с цел да се финансира войната, тъй че не са градивни. 

 

Не чувам интервютата на Путин, тъй като лъже от 23 години, освен това неуместно и некадърно. Виждаме, че въпросите бяха авансово съгласувани. Вместо отговор на въпроса “Защо нападнахте прилежаща страна “, стартира бълнуване, което не стига до правота. За вътрешната съветска публика обаче това е огромен плюс, проява и пиар, лишени от истина и информация, разяснява в

 

Транзитът през Украйна може да бъде непокътнат. Тя не счита да подписва нови контракти с Газпром за пренос. Обемите за превозване на газ през България няма да бъдат наранени. Виждаме, че част от съветския газ минава през нея и главните получатели са Унгария и Сърбия. Посещението на Путин в Турция беше отсрочено, тъй като някой от администрацията разбра политиката на Ердоган и е обяснил на Путин, че никой не счита да основава в Турция хъб за съветски газ, в името на който Ердоган получава огромни отстъпки от цената на съветския газ, включително отсрочване на заплащанията до 2024. Просто Ердоган си играе с Путин. Още през 2014 година Европейска комисия сподели и на двамата, че европейците нямат потребност от хъб отвън територията на Европейски Съюз. Виждаме, че даже Сърбия и Унгария търсят различни източници и до година-две ще намерят такива.

Турски поток е стеснен като мощ – по него не могат да бъдат прекарани повече от 16 милиарда кубика. По всяка възможност през българската граница към други страни от Европейски Съюз ще постъпва спомагателен газ от източници като Азербайджан и Гърция. ВПГ, приближаващ в Турция и към този момент турски, може да постъпва в Европа през България. Вече се договаря за разширение на газопровода в Гърция, което е огромна вероятност за това през България да тръгнат неруски размери газ.

Лукойл е характерна съветска компания – постоянно е казвала на съветското държавно управление, че няма желание да подхваща планове в полза на Русия без задоволителна комерсиална полза. Ако облагата не е задоволително огромна, те се освобождават от тези активи, т.е. държеше се релативно без значение, само че дружно с това изпълняваше политически поръчки. 

 

Сега съветските управляващи я принуждават да стане съсобственик на Яндекс. Може би не е загадка за българската публика, че тя заплаща огромни пенсии на тези, които при остарелия режим са били огромни другари на Съюз на съветските социалистически републики не тъй като имат заслуги за самата компания, а тъй като днешните съветски управляващи карат Лукойл да поеме издръжката на такива съветски другари – другари на Съюз на съветските социалистически републики. Затова тя не е просто комерсиална, само че и политическа компания.

Смятам, че в този момент Лукойл към момента не е намерила покупател за нефтопреработващите активи в България и когато споделят, че не е изключен подобен вид, считам, че това е действителна опасност. И в случай че управлението на Лукойл получи заповед да затвори заводите си, преди да бъде продаден този цех, считам, че Лукойл ще е послушна, уточни в умозаключение енергийният специалист.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР