Целта на австралийския национален отбор е да подобри негативния си

...
Целта на австралийския национален отбор е да подобри негативния си
Коментари Харесай

Греъм Арнолд се надява да върне усмивките по лицата на австралийските фенове

Целта на австралийския народен тим е да усъвършенства отрицателния си баланс на Световни шампионати и най-сетне да накара почитателите в страната да се усмихват. Това съобщи селекционерът Греъм Арнолд преди срещата от група " D " с Тунис. 

Австралия няма победа в седем следващи мача на Световни шампионати, а в последния отстъпи на Франция с 1:4. “Кенгурата ” имат единствено два триумфа в 17 дуела на най-големия футболен конгрес.  

" Имаме единствено две победи от 17 мача на Световни шампионати и желаеме да донесем усмивки на лицата на австралийците. Когато спечелим, желая да виждам фотоси и клипове на щастливи хора вкъщи ", съобщи националният селекционер. 

" Използваме този баланс за мотивация. Само две победи от 17 мача! Това не е добре и ще опитаме да станем идната златна генерация на Австралия ". 

Арнолд няма да може да разчита на десния бек Натениъл Аткинсън, откакто бранителят получи травма в глезена. Селекционерът съобщи, че вместо него ще пусне в игра Фран Карачич. 

" Ще го приготвяме за титуляр в тренировката довечера. Мачът на следващия ден ще бъде друго животно (от този против Франция). Ще опитаме да ги пресираме високо, както го вършат другите тимове. Искаме постоянно да бъдем крачка пред тях ". 

Защитникът Азиз Бехич съобщи, че няма проблем с това, че по трибуните най-вероятно ще има доста повече почитатели на Тунис, в сравнение с Австралия. 

" Такива противников атмосфери ме разпалват още повече. Чакаме с неспокойствие мача и знаем, че това няма да ни повлияе по отрицателен метод. Излизаме да си свършим работата против един доста добре квалифициран физически тим ", сподели той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР