Целта на акция “Зима е да припомним на всички участници

...
Целта на акция “Зима е да припомним на всички участници
Коментари Харесай

Експертът Росен Рапчев за акция “Зима”: Докато шофират, хората трябва да усещат, че автомобилът е сигурен

Целта на акция “Зима ” е да напомним на всички участници в придвижването, че зимата е сезон, при който изискванията постоянно се трансформират и можем да попаднем в тежка обстановка. Всички би трябвало да извърнат внимание както на колите си, по този начин и на държанието си като пасажери и пешеходци. Това сподели в студиото на Българска национална телевизия Росен Рапчев - основен специалист в Държавната организация “Безопасност на придвижването по пътищата ”.
Той подчертава, че е персонална отговорност какви гуми ще изберем за зимния сезон, тъй като колите са разнообразни, потребителите са разнообразни и се употребяват в разнообразни региони.
“Хората би трябвало да усещат, до момента в който карат, че автомобилът е сигурен ”, акцентира той и добави, че в дългата част на денонощието лидерът се нуждае от по-добра видимост.
“Добрата система за осветление - както начело фаровете, по този начин и откъм гърба стоповете, са извънредно значими, тъй като при тежки условия хората би трябвало да бъдат ясно различими, до момента в който ръководят транспортното средство ”, изясни Рапчев и предложи всички водачи да прегледат деликатно фаровете за мъгла.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР