Целият свят вече знае, че Парис Хилтън и половинката ѝ

...
Целият свят вече знае, че Парис Хилтън и половинката ѝ
Коментари Харесай

Парис Хилтън не пропусна отново да покаже сина си пред света

Целият свят към този момент знае, че Парис Хилтън и половинката ѝ Картър Реум станаха родители. Знае, че детето се роди през януари, посредством сурогатна майка и че името му е Финикс Барън Хилтън Реум. Дори съумя да се запознае с дребния правоприемник от поредицата фотоси, които показа майка му в обществените мрежи.
 Парис Хилтън, Картър Реум и първи фотоси на бебето Финикс Барън Хилтън Реум
Как наподобява синът на Парис Хилтън

Първи фотоси на дребния Финикс Барън Хилтън Реум

И очевидно все по-често ще виждаме Финикс, защото 42-годишната Парис не стопира да разкрива моменти от взаимния им живот. Този път посредством красива черно-бяла фотосесия, оповестена в Instagram. На която дребното момченце театралничи в прегръдките на своята щастлива майка.

" Цялото ми сърце " е късият, само че сладкодумен коментар, който звездата оставя към обявата.

Това е първото дете на Парис и Реум, които се сгодиха през февруари 2021 година, а малко по-късно подписаха брак с тридневно охолно сватбено празненство.

Парис от дълго време обществено е споделяла желанието си да бъде майка. И в този момент, когато това най-накрая се случи, тя е подготвена и непрекъснато да разкрива какво е възприятието да имаш дете. По време на присъединяване, преди към месец, в Шоуто на Дрю Баримор, тя безусловно избухна прочувствено и дефинира сина си като " дребен ангел ". " Обсебена съм от него. За първи път сърцето ми е същински изпълнено, а животът ми изцяло приключен ", сподели тя тогава.

Дълго време Парис и брачният партньор ѝ пазеха в загадка протичащото се в персоналния им живот, напомнят от People.
 Парис Хилтън, Paris: The Memoir и признанието ѝ, че е имала връзка с преподавател в осми клас
Откровенията на Парис Хилтън за целувките с преподавател

Мемоарите ѝ крият много секрети

Никой не знаеше, че те чакат дете, даже фамилиите и околните им, по тази причина новината, че са станали родители бе в действителност изненадваща. Още повече, че това бе оповестено посредством фотография, оповестена в Instagram, на която се вижда по какъв начин звездата държи ръката на дребното си новородено бебе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР