Целият свят говори за Squid Game. Сериалът на Netflix просто

...
Целият свят говори за Squid Game. Сериалът на Netflix просто
Коментари Харесай

Кои са сериалите, които могат да станат световни хитове?

Целият свят приказва за Squid Game. Сериалът на Netflix просто мазета рибата що се отнася до известност. Интересно е, че продукцията има много стеснен бюджет, а съумява да запише доходи от над милиард $. Определено ще чакаме втора част, само че в този материал ще се опитаме да посочим кои са сериалите, които занапред ще чакаме да излязат и може да се трансфорат в идващото огромно нещо. 

Властелинът на пръстените на Amazon
 Сериали, които да гледате в случай че Squid Game ви е харесал Сериали, които да гледате в случай че Squid Game ви е харесал
Squid Game (със странния превод на български - Игра на калмари) завладя света. Буквално милиони хора изгледаха продукцията на Нетфликс,...

Вече е ясно, че ще има кино акомодация по именития епос. Също по този начин би трябвало да имаме поради, че филмите на Питър Джаксън са доста, доста висока летва. И почитателите по целия свят чакат с неспокойствие сериалът да направи същото. За жал, планът от в този момент има и критици, които чакат той да бъде съгласуван с " модерните времена ", а не толкоз с епоса на Толкин. Ще забележим какво ще ни сервират от продукцията, само че едно е несъмнено - сериалът има капацитет да бъде голям. 

Колелото на времето на Amazon

" Колелото на времето " е различен извънреден епос, който почитателите на фентъзито познават добре. Очакваме излизането на първи сезон идващия месец и нямаме самообладание. Историята ни води в мистичната страна на Две реки, където тримата другари Ранд, Перин и Мат са въвлечени в една безкрайна епична история, в която ще се реши ориста на цялото битие. Екранизацията на книгите е извънредно сложна и адмирираме това, което са създали продуцентите в своите опити. Ще забележим дали крайния резултат ще задоволи почитателите. 

Сериалите на Star Wars в Disney + 
 Чернокож хобит ще се появи в сериала Властелинът на пръстените Чернокож хобит ще се появи в сериала " Властелинът на пръстените "
Британският негър артист Лени Хенри ще играе хобит в идния сериал „ Властелинът на пръстените “, продуциран от Amazo...

След триумфът на Mandalorian, чакаме от DIsney да наблегнат доста на сериалите по тематиката за Star Wars. И те към този момент го вършат. Очакват се историите на герои като Оби Уан, Боба Фет, трети сезон на Мандалориан. Заглавията са прекомерно доста, с цел да предвиждаме кое ще успее, само че като цяло е мощно допустимо някое от тях да стане международен шлагер. Въпреки несполучливите опити, които Disney си вършиха с поредицата е добре да помним, че тя има голяма фенска маса, която към момента таи вяра. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР