Целият планиран руски контингент на практика е избягал – 300

...
Целият планиран руски контингент на практика е избягал – 300
Коментари Харесай

Асен Агов: С мобилизацията и заплахите с ядрено оръжие Путин натисна мотиката, която ще го удари в челото

Целият плануван съветски контингент на процедура е избягал – 300 000. А тези, които са останали – едни пияни хора, които видяхме по какъв начин падат, те ще избягат на фронта и ще отидат в Украйна. Това предвижда някогашният народен представител и публицист Асен Агов, който разяснява в студиото на Нова ТВ последните събития към войната в Украйна.

Референдумите никой не ги взема насериозно. Няма човек, който е уверен, че това е законно средство за самоопределяне, уточни някогашният народен представител и добави, че по този метод Русия не може да промени фрапантно обстановката.

По думите на Агов опасността за приложимост на нуклеарно оръжие е несъстоятелна. Защото всеки ден Русия и Съединени американски щати си приказват на тази тематика и Путин е съществено предизвестен какво го чака, в случай че натисне аленото копче. Освен това – сходно деяние ще засегне и съветските жители. И трето – той желае да убие личния си народ, тъй като Путин сподели, че руснаците и украинците са братя. Русия се оказа едно стандартно джудже, посочи той.

Агов бе безапелационен, че военнопрестъпниците се излъчват от водачите, руснаците няма да желаят да носят виновността за своите водачи. Затова митингите ще се разрастват. А с оповестяването на мобилизацията и потреблението на нуклеарно оръжие Путин натисна мотиката, която ще го удари в челото.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР