Целият личен състав на Областната дирекция на МВР в Бургас

...
Целият личен състав на Областната дирекция на МВР в Бургас
Коментари Харесай

Огромно напрежение в Бургас! Какво се случва в МВР

Целият персонален състав на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас - по отдели и браншове, в това число и проверяващите служители на реда, от 6 часа тази заран са подложени на тест за алкохол и дрога, който се организира на работните им места.

В Дирекцията, в постройките на КАТ, Жандармерията, Противопожарната работа, във всички Районни ръководства, на всички места, където има " жива душа ", изпълняваща полицейски функционалности, и все още върви вземането на проби.
-->
" Крайно време беше да почистим от редиците си хора, които ни срамят и които през днешния ден сигурно ще " гръмнат ", тъй като акцията на министъра фактически се организира изненадващо за всички ни и " мършата " ще излезе нескрито ", сподели източник, представен от Флагман.бг.

Прочистването е по заповед на министър Иван Демерджиев и с последвала вътрешна заповед на шефа на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов. По списъчен състав на чиновниците, които е трябвало да застъпят на дежурство в 6 часа, още с явяването пред постройката, е обезпечено видеонаблюдение, тъй че да нямат евентуалните извършители късмет да се върнат назад и да симулират, че са заболели.

Системата за инспекцията през днешния ден е била изпипана толкоз точно, че сега, в който прекрачиш прага на постройката, в която се водиш на работа, нямаш късмет да излезеш на открито или да сигнализираш на непосредствен по недостатък сътрудник.

Все още няма информация от пресцентъра на ОДМВР-Бургас за резултатите.

Все още не са известни данни от взетите кръвни проби на четиримата гранични служители на реда, които катастрофираха с два джипа челно край Царево оня ден. С половин уста следователи и прокурори споделят, че най-вероятно единият от водачите е задремал зад кормилото, изнемощял от нощна промяна. Тест с дрегер и на четиримата не е провеждан на място, защото, отново по данни на прокуратурата, четиримата служители на реда били в тежко положение.

Припомняме, че в Спешното на УМБАЛ-Бургас на четиримата са взети проби, които са изпратени в профилираната лаборатория в София.

В Гранична полиция занапред следва сходна изненадваща интервенция по залавянето на непригодни за службата хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР