Целият хаос ще продължи поне още месец и половина, коментира

...
Целият хаос ще продължи поне още месец и половина, коментира
Коментари Харесай

Иван Таков : Целият хаос с градския транспорт ще продължи поне още месец и половина

" Целият безпорядък ще продължи най-малко още месец и половина ", разяснява пред Българска национална телевизия обстановката с градския превоз Иван Таков, общински консултант от Българска социалистическа партия.

" Говорим за транспортни документи, които са най-удобни за хората ", сподели той и добави, че не е е заслужено най-уязвимите групи да поемат удара на повишаването, визирайки премахването на картата за една линия.

" Столичният градски превоз не би трябвало да се стреми към облаги, това е обществена услуга ", безапелационен е Таков.

" Не считаме, че е вярно да бъдат наказвани хората за това, че употребяват хартиено билетче ", счита общинският консултант във връзка повишаването на хартиеното билетче от 1,60 лева на 2 лева

" Трябва да се търсят нови способи за финансиране ", разяснява Таков финансовата политика на Центъра за градска подвижност (ЦГМ).

" Не единствено, че сме подготвени, ние се готвим от лятото за локалните избори. Ще имаме нови политики, нова платформа за ръководството на града, в това число леви политики. Не съм склонен, че няма леви и десни политики в ръководството на един град ", изясни той след заложен въпрос за готовността на партията му за идните локални избори.

" Имаме доста имена ", отговори Иван Таков на въпроса имат ли към този момент претендент за кмет, само че не отговори имат ли Българска социалистическа партия съответно име.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР