Целият ден вчера очаквах да видя как българските медии ще

...
Целият ден вчера очаквах да видя как българските медии ще
Коментари Харесай

Бояджиев: Вчера очаквах медиите да ни информират за новината номер 1 в света,която идва от Мослва,но не - Топ новини


Целият ден през вчерашния ден чаках да видя по какъв начин българските медии ще осведомят жителите за новината номер едно на деня, пристигнала от Москва. Тази вест е обвързвана с войната в Украйна, която е на няколко стотин километра от нашата граница. От тази война пристигна инфлацията и другите рецесии за които мисирките крякат по през целия ден, само че май не би.

Останах си както с чакането едно време, да чуя една вест която съм чул от Свободна Европа и от радио София. За Европа най-важните вести всеки ден идват от войната в Украйна. Това е за първи път след 1945 година. Няма по- огромен фактор който да въздейства на живота на всеки европеец, само че уви, за българските меддии не е по този начин.

Във всички страни се проучват всеки ден събитията там тъй като от техният процес зависи доста в живота на жителите им, единствено не в България. Тук думата имат Елена Йнчева, Румен Радев, копейкин и други сходни наместници на съветските ползи в България. А новината е, че персонално Путин призна обществено, че Русия е в доста тежко положение и в Украйна и във самата нея.

Елегантно назова това административни компликации и даде обещание на руснаците да се заеме персонално да ги поправя. Призна неуспехът, само че го преписа на по ниските етажи на власта. Възнамерявам за в бъдеще всеки ден да върша един синтезиран пост за войната с най-главното, което в действителност не виждам в българките съществени медии или го виждам изопъчесно.

Петър Бояджиев,фейсбук

Целият ден през вчерашния ден чаках да видя по какъв начин българските медии ще осведомят жителите за новината номер една на деня, пристигнала от…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР