Целият булевард Христо Ботев в зоната около Централна гара ще

...
Целият булевард Христо Ботев в зоната около Централна гара ще
Коментари Харесай

Планират затварянето на ключов булевард в Пловдив

Целият бул. " Христо Ботев " в зоната към Централна гара ще бъде затворен през пролетта публично, заяви кметът Здравко Димитров пред публицисти, дружно със своите заместници по превоз Тодор Чонов и строителство Пламен Райчев. От понеделник вечер зоната пред автогара " Юг " е стеснена и придвижването се прави по една лента в двете направления.

В момента се реалокира друга инфраструктура, газ, вода, колектори, след което ще се затвори целият бул., обясниха управниците. Проектът е част от построяването на пробива под Централна гара, който ще свързва бул. " Васил Априлов " с улица " Димитър Талев " в Кючук Париж. Здравко Димитров не се ангажира с съответен период, само че това това ще стане напролет.

" Срокът, с който локалната власт се е заела, е работата да завърши до 4 месеца, след което булевардът да бъде пуснат още веднъж в естествен режим. След това ще стартира работа по ремонта на Бетонния мост, който би трябвало да бъде издигнат, поради железопътни условия. Държах да не се затваря Бетонния мост, до момента в който не се завърши с дейностите по бул. Христо Ботев ", съобщи Димитров пред медиите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР