Целите и задачите на руската специална военна операция“ в Украйна

...
Целите и задачите на руската специална военна операция“ в Украйна
Коментари Харесай

Целите и задачите на специалната военна операция в Украйна влизат в руските учебници

Целите и дилемите на съветската " специфична военна интервенция “ в Украйна ще бъдат отразени в учебния учебник по история в Русия. Това съобщи във вторник ръководителят на министерството на образованието Сергей Кравцов по време на пленарно съвещание в Държавната дума, предава ТАСС .

" Що се отнася до наличието на учебниците, това е доста основен въпрос. Въпросът за учебника по история беше неведнъж повдиган в Държавната дума. Сега се организира специфична военна интервенция, несъмнено ще включим тези въпроси, тъкмо както в предмета, който се преподава сега, " Разговори за значимото “. Когато приказваме за всички въпроси, цели и задания на специфичната военна интервенция, избрани от президента, във всеки урок на всяко равнище за всеки възпитаник “, разясни Кравцов.

По-рано Министерството на образованието направи промени във федералния държавен учебен стандарт за приблизително общо обучение. Учениците от 10-11 клас на съветските учебни заведения ще учат историята на специфичната военна интервенция в Украйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР