Цели ромски махали от България се изселват в страната с

...
Цели ромски махали от България се изселват в страната с
Коментари Харесай

Как Германия издържа над 81 000 български деца със социални помощи

Цели ромски махали от България се изселват в страната с най-развитата стопанска система в Европа - Германия. Повече от 81 000 български деца получават помощи от немската страна, сподели следствие на Нова тв. Става въпрос за гетата на Дуисбург и Дортмунд, като всичко става проведено.

" На върха на пирамидата стоят турци, които живеят в Германия. Цялото това нещо се провежда в България. Наемат се служащи, лъжат се хора, че отиват в Германия и стартират да получават обществени помощи. Всъщност там не е толкоз елементарно да получиш помощи. В основата на това да се устроиш в тази страна е адресът. Основното, което се продава от турците, е адресът. Те държат цели квартали, в които живеят българи ", споделя журналистката Генка Шикерова. Според нея изходът от този обаян кръг е образоване и ограмотяване на популацията.

След 2007 година в Дуисбург са се заселили над 11 000 българи. Пристигат цели махали от Североизточна България. Това, което ги притегля, е немската обществена система. По същия метод наподобява и Дортмунд - фантазията на жителите на пловдивския квартал " Столипиново ".

Обещанията за елементарен достъп до помощи и трудов контракт обаче постоянно се оказват неистина. Оставени без нищо в Германия, българите стават жертва на трудова употреба.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР