Цели десетима за контузените в Манчестър Юнайтед в навечерието на

...
Цели десетима за контузените в Манчестър Юнайтед в навечерието на
Коментари Харесай

Контузените в Манчестър Юнайтед са цели десетима

Цели десетима за контузените в Манчестър Юнайтед в навечерието на гостуването на Кристъл Палас от междинния кръг във Висшата лига, удостовери мениджърът Оле Гунар Солскяер, който през днешния ден чества рожден ден. Срещата на “Селхърст Парк” е в сряда от 22:00 часа.

С разнообразни проблеми са Джеси Лингард, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд, Антонио Валенсия, Матео Дармиян, Фил Джоунс, Неманя Матич, Андер Ерера, Хуан Мата и Мейсън Грийнууд, като никой от тях няма късмет да се появи на терена на следващия ден.

Солскяер регистрира като неточност, че е вкарал Лингард в игра в дербито против Ливърпул през миналия уикенд. Английският национал таман се беше възстановил от травма и влезе като промяна поради поредицата от контузии в срещата.

“Преди мача Джеси изгаряше от предпочитание да играе и извърши всички условия в проекта си на възобновяване. Но сякаш беше малко рано… Но пък противник беше Ливърпул и той доста държеше да бъде част от тима”, изясни норвежкият експерт.

Happy 46th birthday, Ole. We hope you have a brilliant day! ♥ pic.twitter.com/jssl9WHhf6
— Manchester United (@ManUtd) February 26, 2019
И въпреки всичко Солскяер даде обещание да излезе с задоволително класен тим против Кристъл Палас. “Със сигурност ще разполагаме със стабилен състав. Това е късмет за някои други футболисти. По време на моята кариера аз постоянно бях в такава обстановка да очаквам сходна опция. Срещу Ливърпул Скот Мактоминей и Андреас Перейра се показаха фантастично. Ето, по този начин се прави. Трябва да си подготвен да се възползваш от шанса си, когато се открие възможност”, добави мениджърът, под чието управление Юнайтед към момента няма проваляне в шампионата. Премиър лийг 28 кръг, сряда 27 февруари  Кристъл Палас 22:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР