Целете се в Техеран“, написа в туитър сенатор Джон Корнин

...
Целете се в Техеран“, написа в туитър сенатор Джон Корнин
Коментари Харесай

Войните на Тъкър Карлсън с ястребите в САЩ по иранския въпрос

„ Целете се в Техеран “, написа в туитър сенатор Джон Корнин в неделя, откакто излязоха новините, че трима американски военнослужещи са починали при нахлуване с дрон против американски пост в Йордания. Беше ли това „ апел за бомбардиране на Иран? “ Потребителите на Twitter се чудеха. Отговорът на Корнин беше „ Не “.

В реалност „ не “ на Корнин в действителност е „ да “, като се има поради, че сенаторът от Тексас уточни, че задачите би трябвало да бъдат „ медиатори на тероризма на иранската революционна армия и силите Кудс “.

Сенатор Линдзи Греъм не се интересуваше от хипотетичните оценки на Корнин. „ Ударете Иран в този момент “, написа в Туитър сенаторът от Южна Каролина в нишка. " Ударете ги мощно. "

Тъкър Карлсън имаше единствено две думи за Корнин и Греъм: „ Скап*ни лунатици “. Той не даде детайлности.

Карлсън даде детайлности в нов епизод на „ TCN on X “. „ Война с Иран? да Вече сме в нея ", туитът на Карлсън, прикачен към публикацията, гласи.

Карлсън интервюира Джо Кент, пенсиониран офицер от специфичните сили на Съединени американски щати, претендент за Конгреса в щата Вашингтон.

„ Глупаци като Джон Корнин, който явно е сенатор от Тексас “, сподели Карлсън във въведението си, „ всички споделяха едно и също нещо: Да стартираме война с Иран “.

Карлсън назова тези пропагандатори за война с Иран „ изцяло нечестни “.

„ Но има смисъл в нечестността “, продължи Карлсън.

„ И това е война с Иран, за която хората във Вашингтон агитираха повече от 20 години. “



Когато пристигна ред на Кент да се изкаже, той наподобява се съгласи с оценката на Карлсън, че властта копнее за война с Иран. „ Видяхме това “, сподели Кент на Карлсън.

„ Това беше неизбежно умозаключение, оставяйки нашите войски на тези места незащитени. По създание ги оставихме там като примамка, тъй като толкоз доста хора във Вашингтон желаят да влязат във война с Иран ", съобщи той.

" Желанието за война с Иран е толкоз мощно, твърди Кент, че държавното управление на Съединени американски щати е готово да отдели милиони долари на иракското държавно управление, „ с цел да могат да се извърнат и да поддържат безусловно същите милиции, които преди малко избиха нашите бойци “.

Ислямската опозиция, която си приписа отговорността за офанзивата през уикенда, включва няколко организации, директно свързани с иракското държавно управление.

Карлсън твърди, че характерността на Кент е „ явно вярна “:

Американските политици разполагат с американски жители в тези страни, с цел да бъдат убивани, с цел да могат да оправдаят убийството на повече американски жители в по-широка война против една доста добре въоръжена страна Иран.

" Ако това е правилно ", попита Карлсън, " по какъв начин това да не е закононарушение? "

„ Има нещо по-голямо “, спекулира Карлсън. „ Сякаш дух на полуда или илюзия се е спуснал във Вашингтон. Това е съвсем като ерготизъм или нещо, за което сте чели през Средновековието, когато цяло село полудява и прави канибализъм.

Вампирска империя, която пие кръвта и съкровищата си до безкрайност за хипотетичната изгода на страни на хиляди километри. Изглежда чудовищата не са в чужбина, а тук вкъщи.

Превод: СМ

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР