Царско село посреща Берое в отложен мач от 12-ия кръг

...
Царско село посреща Берое в отложен мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Берое има шанс да се приближи до топ 4

Царско село посреща Берое в отсрочен мач от 12-ия кръг в efbet Лига и ще се опита да изненада заралии, както го направи в семейството си против тях през предишния сезон. Тимът на Любослав Пенев е в средата на класирането, а в последните си два дуела против Монтана и Левски събра 4 точки. " Царете " към момента са един от най-слабо резултатните тимове, макар че в тези два мача осъществиха цели 6 гола.

Берое е в напредък след успехите над Левски и Ботев (Пловдив). Тимът е 5-и в подреждането, а през днешния ден може да се приближи единствено на точка от 4-ия Арда (Кърджали), освен това с мач по-малко. Старозагорци ще одобряват Монтана в събота и тогава ще имат опция да се настанят в топ 4 преди зимната пауза.

Херо ще бъде лишен от услугите на санкции Теди Мезаг против Царко село. Неговото място в отбрана ще заеме Илиас Хасани. Стив Фуртадо и Крум Стоянов ще играят по двата фланга, а за сътрудник на Алюн Фол в предни позиции ще се избира сред Еривалдо и Кукула. Последният вкара гол и направи асистенция против Ботев.

В лагера на Царско село още съжаляват, че не победиха Левски. Мачът приключи 2:2, макар че " царете " дълго играха с човек повече. Лъчезар Балтанов получи червен картон против някогашния си клуб и няма да е разполагаем през днешния ден. В стартовия състав обаче ще се завърне Борис Галчев. Атаката на домакините ще водят Стефан Христов и Дилан Мертенс.

В навечерието на дуела се заприказва, че Берое счита да притегли бранителя на Царско село Реян Даскалов. " Реян има контракт до лятото. След това е свободен и може да отиде където си пожелае. По принцип в случай че Берое го желае, ще би трябвало да си заплати. Иначе би трябвало да го изчака до лятото, с цел да премине при тях като свободен сътрудник ", разяснява босът на Царско село Стойне Манолов.

През предишния сезон двата отбора си размениха по една домакинска победа. Първо " царете " се постановиха с 2:1 след голове на Антон Карачанаков и Антонио Георгиев, а след това Берое би с 2:0 с попадения на Мартин Камбуров и Ибрахима Конте.

efbet Лига - 12 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - БЕРОЕ

ЦАРСКО СЕЛО (4-4-2): Пласид; Даскалов, Кавдански, Бандаловски, И. Марков; Манев, А. Георгиев, Галчев, Кордейро; С. Христов, Мертенс
Старши треньор: Л. Пенев
БЕРОЕ (3-5-2): Ганев; Хасани, Г. Ангелов, А. Цветков; Фуртадо, Лебон, И. Минчев, Макута, К. Стоянов; А. Фол, Еривалдо
Старши треньор: Д. Димитров

СЪДИЯ: Волен Чинков
СТАДИОН: " Арена Царско село "
НАЧАЛО: 17:30 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 12 кръг, сряда 16 декември  Царско село 17:30предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР