Царско село победи с 3:0 в контролна среща, която премина

...
Царско село победи с 3:0 в контролна среща, която премина
Коментари Харесай

Царско село победи Спортист в контролна среща

Царско село победи с 3:0 в контролна среща, която мина при непрестанен снеговалеж край Благоевград. Лошото време в допълнение затрудни двата тима, само че все пак не липсваха положителни голови обстановки.
В 15-ата минута софиянци откриха резултата. След добра многоходова композиция, топката мина през и, който изведе Андерсон самичък против вратаря и бразилецът не сбърка за 1:0. Две минути след гола се прояви в добра светлина на вратата на Царско село. Той поредно мазета два следващи удара на противника.

В 22-ата минута резултатът стана 2:0. центрира в наказателното поле и Димитър Костадинов засече топката в мрежата на Дан Королев. В 30-ата минута втородивизионният отбор имаше късмет да означи, само че Михаил Иванов избави добър удар на.

До почивката се отвориха още две голови положения за " царете ". Първо стреля рисково, само че топката се отби от гредата. Малко по-късно също пропусна от преференциална позиция.

След почивката и двата тима направиха много смени. В 71-ата минута Християн Чипев оформи крайното 3:0. Той се възползва от избита от аварийния пазач на противника топка и с добавка я вкара в мрежата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР