Царско село насъбра повече от дузина чужденци, свързани с Италия

...
Царско село насъбра повече от дузина чужденци, свързани с Италия
Коментари Харесай

Царско село разполага с втория най-скъп играч в родния елит, първи е Яник Вилдсхут

Царско село насъбра повече от дузина чужденци, свързани с Италия в някаква степен. Някои от тях подписаха, а други карат проби. Едно от най-интересните имена е на отбранителния халф Пиер Дезире Зебли. Роденият в Кот д`Ивоар футболист стартира като младеж в Бастия, а доста бързо по-късно минава в Интер. " Нерадзурите " обаче го дават на Перуджа, където записва и дебюта си в професионалния футбол - в Серия " Б " при успеха с 2:0 над Бари.

На 31 януари 2017 година Зебли е продаден на белгийския Генк за впечатляващите 4 млн. евро, като тогава футболистът е на 20 години, написа " Мач Телеграф ".
 Един от най-високите футболисти в света ще играе в Царско село
Един от най-високите футболисти в света ще играе в Царско село

Алесандро Копола е с респектиращите 205 сантиметра

Това го прави и вторият най-скъп състезател сега в efbet Лига след крилото на ЦСКА Яник Вилдсхут, за който преди няколко сезона Норич заплаща 9 млн. евро. Периодът на халфа в Белгия обаче е цялостен неуспех - той не съумява да запише и един мач. Веднъж е отдаван чартърен на Асколи, а в последна сметка Генк разтрогва контракта на Зебли, който отива в нискоразредния италиански Католика. В Серия " Д " записва 11 мача, преди да пристигна в Царско село, където се надява да рестартира кариерата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР