Църковен служител беше убит, а свещеник е ранен, след като

...
Църковен служител беше убит, а свещеник е ранен, след като
Коментари Харесай

25-годишен мароканец извърши нападение с мачете в църква в Испания, има убит и ранен

Църковен чиновник беше погубен, а духовник е ранен, откакто мъж извърши набези в две в Южна Испания, оповестява Скай Нюз.

The migrant suspected of killing a caretaker and injuring a priest during a machete attack across two Christian churches in Spain had been served with a deportation order last year, officials have said

Заподозреният е задържан след случая. От полицията оповестиха, че нападателят е 25-годишен мароканец, който е бил в развой на депортиране от страната. Мъжът не е обитавал законно в Испания.

Раненият духовник е Антонио Родригес. Той е в болница и е в устойчиво положение. Мъжът е нападнал с мачете няколко души в църквата " Сан Исидро " и в разположената на 300 метра от нея черква " Нуестра Сеньора де ла Палма ".

След ареста полицията е отвела обвинения в дома му, с цел да извърши обиск, сподели представител на испанската национална полиция. Той ще бъде трансфериран в Мадрид по-късно през днешния ден, с цел да се яви пред арбитър от Върховния съд по обвинявания в тероризъм, оповестиха представители на полицията и на съда.

Заподозреният е наблюдаван от чиновници по сигурността в дните или месеците преди офанзивата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР