Цанко и Кирил са двамата, убили бездомния 55-годишен мъж в

...
Цанко и Кирил са двамата, убили бездомния 55-годишен мъж в
Коментари Харесай

Преди да бъде убит: Бездомникът преспивал в къщата на един о...

Цанко и Кирил са двамата, умъртвили бездомния 55-годишен мъж в центъра на Пловдив, научи „ Марица " от свои източници. И двамата имат богато престъпно досие, осъждани са неведнъж. В момента са арестувани за 72 часа, след което прокуратурата ще изиска от съда вземането на мярка " задържане под стража ".

Заместник-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов даде изказване по случая пред медиите, като уточни, че убийците и жертвата са били приятели по чашка. Почти всеки ден пиели в градинката до Джумая джамия, където стана и зверското ликвидиране.

" Причината за гибелта се открива, назначена е тройна съдебномедицинска експертиза. Според аутопсията гибелта е от тежка черепно-мозъчна контузия. Убийците не са бездомници, а убитият по-скоро може да отговори на това изложение. От два дни 55-годишният мъж живеел в единия от задържаните. Той го приютил и е преспивал там. Убитият има близки, с които не поддържа контакт от години ", сподели прокурор Галин Гавраилов и добави, че се обяснява повода, довела до нещастието в центъра на Пловдив.

Той уточни, че законът планува за единия затвор от 10 до 20 години, а за другия, който е рецидивист - от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР