Трябва истината да възтържествува. Това заяви кметът на район Красно

...
Трябва истината да възтържествува. Това заяви кметът на район Красно
Коментари Харесай

След глоби защото се е самоназначила за ръководител на проект и е назначила дъщеря си там, кметицата на Красно село говори за платена журналистика

Трябва истината да спечелва. Това съобщи кметът на регион „ Красно село ” в София Росина Станиславова след следващия скандал поради план, финансиран с европари, по който Антикорупционната комисия (КПКОНПИ).

Станиславова още веднъж се върна на плана за патронажна грижа, за който КПКОНПИ откри спор на ползи. Според нея, тогава Столична община (г-жа Фандъкова) абдикирала от задължението си да оказва помощ на хора в потребност в разгара на пандемия. От нас се искаше да обслужим еднократно 280 души, а ние всеки ден обслужвахме 280 души, твърди Станиславова.
 Кметът на Красно село с пояснение за значимите елементи по отношение на скандал с европари Кметът на Красно село с пояснение за значимите елементи по отношение на скандал с европари
Проектът " Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания " за регион Красно село в София, поради който се стигна до огромен скандал...

Според кмета на регион " Красно село " не КПКОНПИ е органът, който е способен за спор на ползи. Тя изясни, че ще апелира решението на Антикорупционната комисия в съда. Всичко е по европейски правила, имаме верифициране на плана.

На въпрос на bTV дали като началник на плана тя самата е определяла почасовите ставки на възнагражденията, отговорът беше: " Не бих удостоверила ". Но призна, че за една година е взела в допълнение над 9000 лв. към заплатата си на кмет. Няма за какво да ги върна

по този план за 260 лева, продължи Станиславова, съгласно която щерка ѝ работила единствено 8 дни, само че по-късно посочи, че работила още 3 месеца " без заплата ". Попитана какъв брой време е търсила човек за позицията, преди да я предложи на щерка си, кметицата на " Красно село " не отхвърли, че са минали единствено 3 дни. Тя продължи в дух по какъв начин щерка ѝ следва медицина, по какъв начин била разсъдлива и виновна. Освен това призна, че категорично говорила с щерка си за плана и че има потребност от хора. Моята щерка работеше по същото време в непозната компания за доста повече пари, настоя Станиславова.

Щом това е политическа поръчка, за какво " Демократична България " (ДБ) се, отговорът беше, че всеки има право на мнение. Не сме имали задоволително време да се опознаем, сподели Станиславова по адрес на Демократична България.
 Демократична България отдръпна доверието си от кмета на регион Красно село " Демократична България " отдръпна доверието си от кмета на регион " Красно село "
Кметът на регион " Красно село " Росина Станиславова е основала морално неприемлив казус, определяйки сама себе си за началник на прочие..

" В страната на мафията и платената публицистика истината в никакъв случай не става ясно ", с възторг сподели Станиславова, до момента в който повтаряше по какъв начин „ вие не пратихте децата си ” на първа линия по адрес на водещия на утринния блок на bTV Златимир Йочев.

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР