Трябва да степенуваме най-горещите въпроси. Един от тях е разрива

...
Трябва да степенуваме най-горещите въпроси. Един от тях е разрива
Коментари Харесай

Георги Пирински: Изходът от кризата трябва да е с общи усилия

Трябва да степенуваме най-горещите въпроси. Един от тях е разрива сред заплати, пенсии и цени. Трябва да има деполитизирано сливане на напъните на другите парламентрани групи. Това съобщи Георги Пирински, някогашен ръководител на Народното събрание в ефира на Българска национална телевизия.

Натискът на времето и проблемите ще би трябвало да принуди националните представителите да чуят потребността от единодушие. Всяка партия би трябвало да осъзнае, че не носи цялата истина. Не може да застане и да каже " подкрепете моето ", означи Пирински. 

Относно изборът на ръководител на Народното събарание, Пирински уточни: Изборът на ръководител на Народното събрание ще бъде знак дали това може да стане още на първото съвещание. Ще покаже дали има предварителни съвещания, ще бъде първият знак, че има най-малко единодушие. Председателят би трябвало да бъде " пътеводна звезда ", с цел да покаже дали ще има координиране, която да разреши на всяка партия да изкаже своята позиция. 

Бившият ръководител на Народното събрание разяснява и кандидатурата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. " Личи си, че Росен Желязков е уравновесен, кадърен да тушира остри моменти. Но има едно " само че ". ГЕРБ е функционалност на волята на своя водач. Този тип водачество е пречка на процеса на единодушие ", добави Пирински. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР