Трябва да сте подготвени, че през целия юни украинското командване

...
Трябва да сте подготвени, че през целия юни украинското командване
Коментари Харесай

Алексей Арестович: Целият юни Украйна я очакват тежки новини

Трябва да сте готови, че през целия юни украинското командване ще рапортува за обкръжавания, загуби и отстъпления.

Това сподели в ефира на “Ютюб” канала “Политека”, съветникът в президентската администрация на Украйна Алексей Арестович.

„ Има обстановка, в която има два графика – съветската конкуренция за частична готовност, попълване на запасите и скоростта на доставка на западна военна помощ на Украйна. Западната помощ загуби скорост. Руснаците получиха краткосрочно преимущество. То ще бъде осъществено в границите на месец - един и половина.

Тоест през целия юни ни чака доста сложен интервал с вероятни вести: „ обкръжени “, „ понесени загуби “, „ завладяно парче земя “, „ оттегляне “. Трябва да преминете през това като тежка тресчица, като изострен етап на грип, ковид, с цел да се възстановим по-късно.

Това възобновяване ще бъде обвързвано с размера и обсега на западната военна помощ. От това зависи цялата по-нататъшна орис на Украйна. Ако има добра западна помощ, в положителни размери, с добра номенклатура, ще стабилизираме фронта и ще стартираме контранастъпление.

Ако има ограниченброй номенклатура и дълги интервали, тогава Руската федерация ще може да организира третата вълна на готовност, да се събере и още веднъж ще изпаднем в неволя.

Военно-политическото управление на Украйна непрекъснато изяснява тези два графика и спецификата на обстановката на западните сътрудници: „ Вие решавате там, като цяло, имате ли потребност от Украйна, в какви размери, в какво количество? “

Защото имат потребност, само че по избрани аргументи – икономическа криза, липса на военно произвеждане, които не се вземат решение. Викат – какво правихте осем години? Вярвам, че даже тридесет не биха били задоволителни за построяването на такова произвеждане “, оправда се Арестович.

Михаил Подоляк (съветник в украинската президентска администрация) написа, че третата международна война, от която всички в Европа толкоз се опасяват, ще стартира - не в случай че Украйна стартира да печели, а в случай че Украйна губи. Съгласни ли сте с това? " , попита водещата.

„ Разбира се, това са явни неща. Те просто ще прибавят още 500 000 украинци към своята милионна войска в окупираните територии след известно време, което ще е належащо за промиване на мозъци, за заличаване на тези, които не са съгласни. И тази войска несъмнено ще стигне до Ламанша. Това значи, че ще получат съответните благоприятни условия, което значи, че ще засилят упоритостите си. Ще се втурнат напред.

Европа няма излаз. Трябва да победим Путин, в случай че те не желаят да го създадат сами, с нашите ръце, тогава имаме потребност от помощ. Всичко е доста ясно. В противоположен случай Путин ще победи Европа с нашите ръце “, плаши се Арестович.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР