Трябва да споделим, че определяме края на приключението на Габи

...
Трябва да споделим, че определяме края на приключението на Габи
Коментари Харесай

Габи натри носа на Виктор Стоянов! Пусна се със скандална визия в лайв

Трябва да споделим, че дефинираме края на приключението на Габи в " Ергенът " като незаслужено и сме уверени, че всички загубихме от това решение на Виктор Стоянов. 

Съжалява ли обаче Габи, че не завоюва сърцето на Виктор? Категорично и твърдо " не ". За това беше безапелационна самата тя в изявление за онлайн таблоид, като даже съобщи, че се е записала за шоуто, с цел да подразни сегашния си избраник. Истината даже е, че Габи не харесва образно Виктор и го дефинира като метросексуален. " Не си падам по метросексуални мъже, избирам нещо по-българско и нормално. Като човек е прелестен, само че такива мъже виждам като на другари, а не като на половинка ", декларира тя. 

Виж още: WOW! Дъщерята на Ванко1 е тотално неузнаваема и загатна за огромна новина 

Самата Габи бе част от лайв на Боби от Star Reporters, в който се появи с тоалет, скриващ прекомерно малко от нея, само че пък да си признаем, не сме очаквали и друго от риалити звездата, за която провокацията е втори майчин език. Габи беше още веднъж нахейтена, само че пък във видеото нагоре може да видите какво мисли за всичко това, което се сипе по неин адрес.

Виж още: Ивка Бейбе сподели новите форми със секси фотоси от ваната! Но кой я снима? 

Иначе стана ясно, че Габи не просто ще си седи сгодена, само че и напълно скоро ще мине под олтара. Сватбата е планувана за август. Тя и годеникът ѝ другояче се познават от година и едвам на третия месец той ѝ предлага брак. 

Изображение: https://www.instagram.com/gaby__rs/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР