Трябва да сме много внимателни по темата с лекарствата, за

...
Трябва да сме много внимателни по темата с лекарствата, за
Коментари Харесай

Марешки: Предлагам обединение с Македония, а Заев да е вицепремиер

Трябва да сме доста деликатни по тематиката с медикаментите, с цел да не се всява ужас в обществото. Вчера чух от Корнелия Нинова, че имало далавера с медикаментите, което не е правилно. Има си оптималната надценка и не може да има далавера в аптеките. Такова мнение изрази в студиото на " Лице в лице " по bTV водачът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Депутатът въпреки всичко призна, че има липса на избрани медикаменти в аптечната мрежа, само че посочи, че се е случвало и преди.

Дори когато няма пандемия, има избрани медикаменти, които за месец-два изчезват, само че по този начин или другояче пазарът е кондензиран с задоволително лекарства, има безчет доста аптеки, неконтролируем пазар и всичко това е с цел да се източва Здравната каса, който е и най-големият проблем, разяснява Марешки.

На въпрос за кворума в Народното събрание зам.-председателят на институцията уточни, че няма проблем, когато кворумът се обезпечава от депутати чрез видеоконферентна връзка. По думите му по този начин ще бъде и по-безопасно за всички, защото няма да има заразоносители.

Относно проблема сред България и Северна Македония водачът на " Воля " излезе с ексцентрично решение.

Предлагам да се обединим българите от двете страни на границата. Заев да е вицепремиер, а след това, след Борисов, и министър председател. Да, той може да стане министър председател на Обединена Велика България и тогава всичко ще се върне към нормалността, приключи Веселин Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР