Трябва да си решим проблема с дефицита, а . Това

...
Трябва да си решим проблема с дефицита, а . Това
Коментари Харесай

Станимир Илчев: Трябва да си решим проблема с дефицита, а не да спринтираме към еврозоната


Трябва да си решим казуса с недостига, а. Това съобщи в предаването „ Тази заран “ Станимир Илчев, ръководител на Национална движение „Симеон Втори" и лидер на листите в София и Велико Търново.

„ Първо ще поканим всички политически сили за налагането на ембарго, краткотраен мораториум върху тези хрумвания и позиции, които се свързват с. Тези червени линии би трябвало да се обезцветят и да стартираме значителните диалози за основаване на постоянно държавно управление “, сподели той.

Станимир Илчев акцентира, че Национална движение „Симеон Втори", а това се случва откакто са следили работата на другите държавни управления през последните 10 години.

„ Изводите ни са доста тревожни. Ние констатирахме, че страната буксува, седи на едно място, губи историческо време, губи шансове и. Истината е, че страната изостава и вместо да съкратяваме дистанцията с най-развитите стопански системи и развити демокрации, ние я усилваме “, акцентира той.

Председателят на партията изясни, че Национална движение „Симеон Втори" продължава да е в центристка и това се вижда доста ясно в предизборната стратегия. „ към една умерено консервативна политика. Национална движение „Симеон Втори" държи да създава повече решения и по-малко проблеми “, разясни той.

Станимир Илчев означи също по този начин, че признаците на инфлацията са били забележими за специалистите преди тя да се развихри. Симптомите на заглъхването ѝ – има индикации, че инфлацията може да се трансформира в криза в края на тази или началото на идната година, счита той.

„ Таван на цените е извънредно нежелателно да се вкарва. Таван на надценката също е хлъзгава повърхност. Каква е надценката в огромните структури? Ние не познаваме нейното наличие., че посредством надценка се остойностяват действия като пакетиране, дизайн, реклама, маркетинг и даже нежната музика, която се носи в халетата на магазините “, сподели още той.

Станимир Илчев добави, че Национална движение „Симеон Втори" е за, „ тъй като по-лесно се управлява, тъй като съдържа правдивост от най-общ темперамент и тъй като подкрепя напъните за по-висока събираемост на налози “.

Според него би трябвало незабавно да се овладее, както и да решим казуса с действието на регулаторните и контролните органи. Едва по-късно можем да се доближим до входа на еврозоната и да влезем в нея.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР