Trябва да си почивате поне седем часа през нощта.В противен

...
Trябва да си почивате поне седем часа през нощта.В противен
Коментари Харесай

Как да не се превърнете в работно зомби след празниците

Trябва да си почивате най-малко седем часа през нощта.

В противоположен случай ще настъпи изтощеност. Когато отивате на работа, не би трябвало да се пробвате да изпълнявате всички задания по едно и също време, това е неефективно.

Такива рекомендации дава Михаил Тетюшкин, представен от " Рамблер ".

„ Трябва оптимално да систематизираме изпълняваните задания, т.е. да не се опитваме да грабнем всичко едновременно, както беше преди празниците. Няма да е допустимо да работите в същия режим незабавно, тъй че би трябвало да планирате дейностите си допустимо най-ясно, може би да намалите броя на дилемите колкото е допустимо повече, само че правете плануваното, без да бързате. По-добре е да вършиме по-малко, само че да вършиме по-добре. Не се опасявайте, че ще зародят някои изключителни обстановки, тъй като е по-вероятно да зародят, когато се пробвате да извършите всичко едновременно и доста. Наложително е да възстановите естествения темп на сън и бодърстване, т.е. да спите 7-8 часа дневно. Не можете да спестите пари от това. Дори в случай че на работа са зародили някакви блокажи, по-вероятно е човек да успее да се оправи с тях в обикновено положение, а не под формата на зомби. Когато е допустимо, несъмнено, яжте здравословна храна с рационална прецизност. Не се опитвайте да вършиме нещо в допълнение на работа за сметка на обяда, тъй като това в последна сметка единствено ще докара до това, че индивидът ще бъде по-малко кадърен за работа ", споделя специалистът.

Тетюшкин прибавя, че би трябвало да се подготвите авансово за отиване на работа след дълъг уикенд.

„ За новата година моята рекомендация е да не навлизате доста в празниците. Ако всичко, което вършиме по време на празниците, е да лежите, да ядете, да пиете и да гледате телевизия, тогава е ясно, че ще ви е мъчно да се върнете на работа. Препоръчително е да започнете да се подготвяте за работа няколко дни преди края на празниците, т.е. по някакъв метод да доближите всекидневието до работното ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР