Трябва да се замислим как ще съзидаваме, ако сме толкова

...
Трябва да се замислим как ще съзидаваме, ако сме толкова
Коментари Харесай

Актьорът Свилен Стоянов: Трябва да се замислим как ще съзидаваме, ако сме толкова разединени

Трябва да се замислим по какъв начин ще съзидаваме, в случай че сме толкоз разединени, сподели през днешния ден артистът Свилен Стоянов, който влиза в ролята на чорбаджи Йордан в премиерния театър „ Под игото “ на Варненския спектакъл. Домакин на конференцията за постановката, чийто режисьор е Бина Харалампиева, бе Националният пресклуб на Българска телеграфна агенция.

За своя воин артистът уточни, че се пробва да го разбере, само че най-хубавото, което вижда у него е, че мисли за децата си и за бъдното. В постановката има пъстра палитра от облици и от артисти, и е хубаво, че Бина Харалампиева ни събра на едно място, сподели Стоянов. Г

ероите в постановката са изпълнени с жадност за случването на нещо, неприятното е, че не става и би трябвало да се замислим по какъв начин ще градим, когато сме разединени, по какъв начин да отсяваме значимото от маловажното, добави артистът. Според него през днешния ден всички имаме потребност от религия, да се събираме дружно. Новият театър обръща внимание и на това по какъв начин си задаваме въпросите, за през днешния ден и за на следващия ден, които са от извънредно значение, добави Стоянов. Според него българите имаме потребност на първо място да загърбим омразата, да преминем през пречистващ, осъзнаващ и доста умен нравствен развой и, както героите от „ Под игото “, да се замислим къде сме тръгнали, къде отиваме, какво в действителност вършим.

В срещата участваха генералният шеф на Агенцията Кирил Вълчев, ръководителят на дирекция ЛИК Георги Лозанов, регионалният шеф на крайморския град Андрияна Андреева, капитанът на научно-изследователския транспортен съд „ Св. Св. Кирил и Методий “ Николай Данаилов. В диалога се включиха също режисьорът на премиерния театър Бина Харалампиева и актьорите Веселина Михалкова, Богдан Бухалов, Иван Юруков, Стоян Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР