Трябва да се продължава. Трябва да се работи. Това заяви

...
Трябва да се продължава. Трябва да се работи. Това заяви
Коментари Харесай

Сашо Диков: Костадин Ангелов не лъже за първи път

" Трябва да се продължава. Трябва да се работи ". Това съобщи в ефира на " Делници " водещият на " ЕвроДикоФ " Сашо Диков.

" Какво е заглавието на автобиографичната книга на Тед Търнър във връзка основаването на CNN: " Не е толкоз елементарно, колкото наподобява ", добави още той.

" Тед Търнър основава CNN, тъй като тогавашните три огромни частни телевизионни компании ABC, CBS и NBC са затъмнявали съзнанието на американския народ с недостоверна информация ", показа водещият на " ЕвроДикоФ ".

" За да може американският народ на има от извора честа информация, е основал CNN. Така че и ние " Евроком " тук сме един самобитен тогавашен CNN, тъй като по-късно там станаха други неща. Тед Търнър направи огромни пари, продаде за няколко милиарда CNN и не помни някои неща, само че това е по този начин ", разяснява още Сашо Диков.

" Костадин Ангелов лъже не за първи път. След като на предния ден три лечебни заведения отхвърлят да одобряват брачната половинка на Георги Георгиев от БОЕЦ. Истината: тя е очевадна за всички. Обажда се Бойко Борисов и праща две коли за спешна помощ и по този начин. На първо четене: Браво на Бойко Борисов, какъв брой е милосърден. Неговият най-жесток критик - Жоро, той се грижи за неговото излекуване и за оздравяването на неговата брачна половинка. Само че се пита в задачата: Какъв е критерият? Защо за Жоро може, а за другите не може? ", изрази своето отвращение Диков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР