Трябва да се направят големи болници, да се направят COVID-центрове,

...
Трябва да се направят големи болници, да се направят COVID-центрове,
Коментари Харесай

Управител на частна болница: Отстъпвам я безвъзмездно за лечение на COVID-19

Трябва да се създадат огромни лечебни заведения, да се създадат COVID-центрове, с цел да може да се лекуват пациентите на равнище. Много е значимо да нямаме преливане на здрави към заболели пациенти. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия доктор Христо Мазнейков, шеф на частна болница.

Позицията му във "Фейсбук " провокира доста реакции. В нея той показва мнение по какъв начин да бъде проведена здравната система в обстановката на пандемия.

Д-р Мазнейков описа, че още при започване на годината е получил информация от британското министерство на опазването на здравето за грешките, които са позволили там, и още тогава е изпратил тази информация на здравния министър и на останалите институции.

"В събота пред нашата болница имаше 10 коли за спешна помощ - хора плачещи, сътрудници, които се молеха, естествено, че на мен не ми устоя нервната система - започнах да рева, тъй като не мога да оказа помощ на тези хора. Аз по принцип го бях решил да им предложим, да им дадем - ето нашата болница новата е 400 кревати, дано да я вземат, само че би трябвало да се оборудва ", разяснява докторът.



Според него би трябвало да се командироват хора в огромни лечебни заведения.

"Нищо не желая, правя отстъпка им безплатно болничното заведение, стига единствено да престанат тия чепати усти, които разделят лечебните заведения на частни и държавни, сякаш частните лечебни заведения служат на различен народ, а не на българския " безапелационен беше лекар Мазнейков.

В този толкоз тежък ден, съм изпълнен с отвращение към всички които хулеха, пишеха и допринасяха за разрухата на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР