Трябва да се мине в режим почти на военно положение.

...
Трябва да се мине в режим почти на военно положение.
Коментари Харесай

Гешев: Трябва да се мине в режим на военно положение

Трябва да се мине в режим съвсем на военно състояние. Трябва да се вземат доста по-радикални ограничения, прикани Иван Гешев

Отговорност на страната е да се вземат твърди, съответни и навременни ограничения. Тук в този момент, незабавно, на следващия ден ще е късно. Това е мнението на прокуратурата, изразено на брифинг от основния прокурор Иван Гешев, представен от investor.bg.

Трябва да се вземат доста по-радикални ограничения. Да минимизираме вредите, тъй като вреди ще има, сподели той. И прикани за радикални решения, колкото и крайни да наподобяват сега.

Може би бяхме едни от първите в Европа по изключително състояние. Сигурен съм, че всички поставят някакви старания. Това е обвързвано с екскурзиите в чужбина, с интернационалните транспорти на хора, с придвижването на хора сред градовете, които няма потребност да пътуват и да вървят на посетители, проблемите с пътувания на огромни групи, би трябвало да се решат и то неотложно. Трябва да се мине в режим съвсем на военно състояние.

За мен е извънредно неотложно неотложно да се сложи под карантина град Банско, съобщи Иван Гешев.

Не ни трябват спомагателни проблеми, уточни той. Тези радикални ограничения прокуратурата не може да подхваща, само че може да каже, че са нужни, разяснява Гешев.

Прокуратурата ще даде избрани оферти от компетенцията на обвиняването, само че всичко друго е вследствие на законодателната и изпълнителната власт, сподели основният прокурор.

Сега е моментът да разберем дали имаме държавници или хора, които се занимават с дребни политически игрички.

Негативните сюжети в Европа евентуално ще се развият и при нас, сподели Гешев.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Partizanin (преди 1 минута) Рейтинг: 8196 | Одобрение: 2101 Хич не го одобрявам този гестаповец, само че слушах изявлението му - мъдро, съществено и обикновено, не се държеше като клоун, прав е за това което сподели. Отдавна не го бях чувал да приказва без подигравка и да се държи като смешник.Добрый совет всем: Сидите безшумно "До ", чтоб не случилось "После ".... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР