Трябва да се каже, че това е моя живот, това

...
Трябва да се каже, че това е моя живот, това
Коментари Харесай

България Замръзна. Мъката В Живота Й Няма Край. Нова Трагедия Споходи Водещата Нана Гладуиш. Страшната Болест

Трябва да се каже, че това е моя живот, това ми се случва. Трябва да е по-реалистично “, сподели още водещата на " Съдебен спор ". „ Наскоро ми споделиха, че има нещо сбъркано в мен. Според астралната ми прогноза някак си имам това увреждане да считам, че измежду премеждия реализирам нещо, пораствам “, добави тя за следващата си борба с рака. Нана призна, че първата химиотерапия е била още по-тежка от преди.

„ Мислих си, че този филм съм го играла, само че не бе по този начин. Оказа се, че съм с унаследен рак, като на Анджелина Джоли “, разкри тя. Нана към този момент е минала химиотерапия, лъчетерапия, а в този момент е и на хормонална терапия. Водещата е минала и интервенция. При това лъчетерапията е траяла „ всеки божи ден “ цели шест седмици. „ Туморите са се свили, само че са на доста подло място. Сега втория път се оказа, че те са в опашката на гърдата “, разкри Нана. Водещата на „ Съдебен спор “ горещо прикани дамите да се подлагат постоянно на задълбочени прегледи, с цел да не им се случват сходни несгоди.

В студиото Нана, макар приповдигнатото си въодушевление, не сдържа сълзите си и описа за миг, в който е гледала фотоси, на които е била дебела, само че е имала хубава къдрава коса. „ Как може да съм била подобен изверг. Искам си тъпата коса “, проплака Нана. Нана също показа какъв брой е тежко на сина ѝ да знае, че майка му се бори с подлата болест. По думите ѝ, ракът ограбва неговото детство. Веднъж той даже ѝ споделил, че „ ненавижда този рак “.

Тя добави, че детето ѝ към този момент е огромно, за разлика от първия път, и добре осъзнава какво се случва с майка му, само че не един път е плакал неутешимо за нея. Негови съученици се опитвали да го убедят, че майка му ще почине, тъй като е болна и че би трябвало да се приготви за най-лошото. Той постоянно е криел страстите си, до момента в който един ден не е избухнал в сълзи и разказал за всичко, което се случва надалеч от родителските погледи. " Една нощ говорихме много дълго за всичко. Обясних му доста неща и той ги разбра. Аз не знаех, че той осъзнава какво се случва ", добави Нана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР