Трябва да продължат проверките и тези, които биеха паднали хора,

...
Трябва да продължат проверките и тези, които биеха паднали хора,
Коментари Харесай

Премиерът за оставката под условие: Калин Стоянов тръгна в правилната посока

" Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха паднали хора, публицисти и елементарни протестиращи, би трябвало да изоставен Министерство на вътрешните работи. Това бяха доста дребна част от чиновниците на реда там и желая да поздравя останалите, че не разрешиха да се поддадат на провокацията ", сподели Денков.

Вчера той съобщи, че не може да е министър председател в държавно управление, " което бие хората по улиците " и съобщи, че би се отдръпнал, в случай че вътрешният министър не се разграничи ясно от полицейското принуждение на митинга против в БФС на 16 ноември. 

Денков още веднъж изрази цялостна поддръжка към дейностите на спортния министър Димитър Илиев и уточни, че не знае за какво му желаят оставката. " Не съм видял нито една причина той бъде подложен на критика ", сподели министър председателят и отхвърли да разяснява повече политически тематики. 

Затова пък похвали шахматистките, като ги нарече  " красиви мозъци " и даде обещание поддръжка за спорта. 

" Трябва да се научим да ги ценим и да им оказваме помощ. Исках просто да им покажа, че има кой да ги види. Беше извънредно прелестно да видя какъв брой огромен е ползата към тях. Заслужават го ", сподели министър председателят.

" Пари за българския шах ще има, когато се оправи шахматна стратегия с федерациите. Знаете, че има проблем с федерациите. Знаете, че лиценз има единствено едната от тях, в която не са тези състезатели. Това, което е извънредно значимо, е, че те съумяха да се съберат, да създадат тим за европейското състезание, тъй като можеше и този миг да се изпусне. Разбрахме се с тях да създадем среща до края на седмицата, с цел да забележим какво може да създадем за федерациите ", уточни още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР