Корнелия Нинова: Решението за вето върху петролното ембарго е добро за България

...
Трябва да наложим вето, ако се вземе такова решение. Ембаргото
Коментари Харесай

Трябва да наложим вето, ако се вземе такова решение. Ембаргото би затруднило икономиката ни. Решението да се наложи вето е добро за България

Това заяви вицепремиерът Корнелия Нинова, след като другият вицепремиер в кабинета – Асен Василев съобщи, че позицията на България по отношение на петролното ембарго е ясна - ако има дерогация за част от страните, ние искаме да сме включени. Ако не, няма да подкрепим санкциите.

Надпреварата на санкции и контрасанкции трябва да спре, каза още Корнелия Нинова пред бТВ и определи Русия за приятелска страна. Тя попита: Какъв е смисълът да затрудниш чужда икономика, убивайки своята.

На въпрос кой смята, че трябва да спечели войната – Русия или Украйна, лидерът

на левицата не даде отговор. Тя каза, че войната трябва да спре, тъй като тя е в

основата на всички проблеми и, че няма значение кой печели и кой губи.

В последния месец се търсят начини да се пропука правителството чрез БСП, смята още Корнелия Нинова.

Питайте го него, отговори тя на въпрос дали Румен Радев е президентът на БСП.

Никой не го познаваше Румен Радев, той не можеше политически да говори, аз обикалях села и паланки с него. Всичко това бяха усилия на членове и симпатизанти на БСП. Вторият мандат беше същото, каза още Нинова и добави, че се надява президентът да остане обективен в оценките си.

Нинова каза, че не знае кои са политическите шарлатани, за които говори президентът. „Продължаваме промяната“ са отроче на президента Радев. Вижте този общ екип – Румен Радев, Кирил Петков, Асен Василев, Стефан Янев, Мая Манолова, допълни лидерът на БСП, като заяви, че ролята на левицата в коалицията е да внася здрав разум. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР