“Трябва да изпратим послание, че сме заедно с тези руснаци,

...
“Трябва да изпратим послание, че сме заедно с тези руснаци,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Европа трябва да подкрепи руснаците, които се противопоставят на Путиновия режим

“Трябва да изпратим обръщение, че сме дружно с тези руснаци, които се опълчват на Путин. Това е доста значимо да се подчертае. Тази организация би трябвало да създаде нов комплект принадлежности да помогне на тези руснаци и да бъде дружно с тях, с цел да не остават сами”, съобщи Иванов, който е началник на българската делегация в ПАСЕ.

Съпредседателят на “Демократична България” разгласи, че в персонално качество и като началник на българската делегация ще гласоподава за изключването на Русия от ПАСЕ. И изясни, че вотът му се основава на декларацията на българския парламент, който жигосах “по допустимо най-силен метод съветската престъпна експанзия против Украйна”.

“Нашата най-голяма вяра за мир е Украйна да издържи. Ако Украйна бъде завладяна със мощ, ще живеем в свят, в който ще се питаме кой е следващият”, сподели Христо Иванов. И прикани сътрудниците си ПАСЕ да изпрати доста явен сигнал освен към Комитета на министрите, само че и към държавните управления и парламентите на страните членки, че поддръжката за Украйна е поддръжка за нашите очаквания за независимост и за интернационален модел, учреден на закона и разпоредбите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР