Трябва да има правителство, ако мислим за държавата, а не

...
Трябва да има правителство, ако мислим за държавата, а не
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Трябва да има правителство, ако мислим за държавата, а не за интереси

Трябва да има държавно управление, в случай че мислим за страната, а не за ползи, съобщи на влизане в Народното събрание Делян Пеевски от Движение за права и свободи. Той добави, че ще работи за своите гласоподаватели и добави, че депутатите би трябвало да мислят за хората да живеят по-добре. 

Основната ни задача в това Народно заседание е да мислим хората да живеят добре, тъй като е доста тежко ситуацията. Първо, би трябвало да стартираме да работим. Политиците нямат изключително предпочитание да работят, сподели Пеевски. 

" Моята мотировка е да работя за моите гласоподаватели, които са ми дали своят вот доверие. Ако мислим за българските жители, би трябвало да има държавно управление. Ако мислят и за отбрана на други ползи, няма да има държавно управление ", добави той.

днешния ден ще бъде определен ръководител на Народно събрание, с цел да може и вие да сте спокойни, нашите гласоподаватели да са спокойни. Това съобщи на влизане в Народното събрание Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. Според сътрудника му Йордан Цонев правото е на огромната група да има ръководител на Народно събрание. 

Не може да се направи последваща крачка, в случай че не се направи първата, съобщи Аталай. 

Като вляза вътре ще се предложа - по този начин с подигравка Аталай отговори на въпрос кого от Движение за права и свободи ще поддържат за ръководител на 48-ото Народно заседание.

Бог да благослови мозъците и сърцата ни за положителни каузи за хората, а не за партийните си ползи и за нелепости. Това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи на влизане в Народното събрание.

" Правото е на най-голямата група да има ръководител. Това е нарушавано единствено два пъти до момента в цялата трийсет и няколко годишна история на прехода. Не сме взели решение. Сега сутринта ще вземем, само че по принцип по този начин е редно ", сподели още Цонев.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР