Трябва да чуете това. Интравенозно или интравенозно капково лечение за

...
Трябва да чуете това. Интравенозно или интравенозно капково лечение за
Коментари Харесай

Модерните, обичани от знаменитости интравенозни капкови лечения могат да бъдат опасни, предупреждават експерти – дори смъртоносни

Трябва да чуете това.

Интравенозно или интравенозно капково лекуване за възстановяване на здравето и лекуване на махмурлук – желано от звезди като Криси Тейгън, Лорд и Майли Сайръс – нарасна популярността през последното десетилетие.

Но в този момент специалистите по инфекциозни болести и лекарите от незабавното предизвестяват за увеличение на тежките инфекции и други пострадвания, свързани с модерните лекувания.

Възстановяващите инфузии освобождават коктейли от витамини, минерали, електролити и антиоксиданти като селен, витамин С и В-комплекс непосредствено във вените на пациентите, за които мнозина настояват, че обезпечават съвсем неотложен подтик.

Когато се ползват вярно, лекуванията „ оказват помощ за изхвърлянето на токсичните метаболити и служат като средство, посредством което да се доставят медикаменти и антиоксиданти, които облекчават признаците, свързани с махмурлука, и оказват помощ за понижаване на нездравословните свободни радикали “, доктор Джони Парвани, създател и началник на REVIV медицин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР