Трябва да бъдете търпеливи Лъвът не умее да бъде търпелив,

...
Трябва да бъдете търпеливи Лъвът не умее да бъде търпелив,
Коментари Харесай

Най-важните неща, които трябва да знаете, ако имате приятел ЛЪВ!

Трябва да бъдете търпеливи

Лъвът не умее да бъде толерантен, ето за какво вие би трябвало да усвоите или пък доразвиете това качество, както и умеенето да се справяте с нетърпението на вашия Лъв. 



Лъвът постоянно ще бъде до вас

Приятелят Лъв е извънредно предан и правилен на най-близките си хора. Той постоянно ще бъде до вас в сложни моменти, ще направи всичко допустимо, с цел да ви помогне и в никакъв случай няма да си разреши да приказва неприятно зад тила ви.

Бъдете подготвени за завършения
 За какво ви завиждат другите по отношение на вашата ЗОДИЯ? За какво ви завиждат другите по отношение на вашата ЗОДИЯ?
Овен: Асертивност Овните не се тормозят от провокациите и набелязали към този момент задачата си, не се опасяват да я преследват макар...

Ако имате непосредствен другар Лъв, вие постоянно би трябвало да бъдете готови за непредвидени предложения за завършения. Освен това е значимо да позволявате на Лъва да управлява (почти) всичко, тъй като контролът е нещо значително за неговата природа. 

Лъвът е великодушен другар

Ако Лъвът към вас разполага с задоволително финансови средства, той няма да се поколебае да ви подарява дарове – по опция скъпи и несъмнено постоянно подбрани с усет. Лъвовете са известни със своята благотворителност, ето за какво те не се двоумят дали да споделят парите си със своите най-близки другари. 

Лъвът няма да ви излъже

Честен и непосредствен – това са две избрания, с които Лъвът несъмнено може да бъде характеризиран. Приятелят Лъв не се тормози да приказва непосредствено и даже да ви направи забележка, когато счита, че нещо с вашето държание или даже външен тип не е наред. 
 Това са НАЙ-мощните зодии Това са НАЙ-мощните зодии
Не всеки може да стане същински водач. За да постигнете това, би трябвало да притежавате някои качества на характера, с които ще съумеете да...

Лъвът е доста деятелен

Хората със зодия Лъв са известни с това, че са доста енергични и техният възторг може да бъде инфекциозен. С тях забравяте за умората и сте способни да се забавлявате до сутринта. 



Бъдете готови за ревността

Лъвът е изцяло кадърен да ви ревнува от всички, даже и да не ви е сътрудник. Той може безусловно да ви обсеби. Също по този начин Лъвовете обичат и те да бъдат ревнувани, тъй като за тях това е част от тяхното възприятие за владеене на индивида до тях. Пък и те обожават да се усещат желани. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР