Трупът на българката Александра Бижева бе намерен изхвърлен от морето

...
Трупът на българката Александра Бижева бе намерен изхвърлен от морето
Коментари Харесай

Черна вест от Кипър: Намериха труп на българка на плаж в Агио Николау

Трупът на българката Александра Бижева бе открит изхвърлен от морето на уединен плаж в град Агио Николау на остров Крит. Открита е от туристи на безлюдно място, без облекла, написа " Български вести ".
Според гръцката полиция Александра се е блъснала и вероятно удавила. Тази версия е казана на околните й, които са поискали втора аутопсия
Приятелки, които я познават изрекоха съмнения в обществената мрежа по отношение на тази версия. Причината е, че Александра е имала боязън от водата. На съответния ден, когато се е удавила, е имало мощен вятър 6-7 бала неспокойствие на морето. Времето е било студено, Александра не е носила никакви аксесоари за плаж, нито хавлия. Единствената открита нейна движимост е персоналната й чанта на 50-60 метра надалеч от нея.
Александра е имала другар грък, с който през зимата живеят в Янина, а през лятото на остров Крит.
В момента тялото се намира в моргата на болничното заведение в град Ираклео в очакване на повторна аутопсия с вяра да се даде повече изясненост. На място от България са пристигнали членове на фамилията на Александра.
Това е вторият случай с българка от началото на месеца на остров Крит.



Вчера стана ясно, че гръцките управляващи търсят 37-годишната Десислава Илиева, която живее в град Ретимно на остров Крит.Десислава, която е родом от Бяла Слатина, е изчезнала от сряда и фамилията й няма връзка с нея. Според информация, българката е имала еротична връзка с гръцки жител и е била бременна в 4-ти месец. Предполагаемият другар на българката, 45-годишен мъж, е открит обесен в село Кераме, община Агиос Василиос, в южната част на Ретимно, оповестиха през вчерашния ден от полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР