Труп на мъж бе открит по-рано днес в гора, близо

...
Труп на мъж бе открит по-рано днес в гора, близо
Коментари Харесай

Мистерията с трупа, открит до борса в София, се заплита! Първи СНИМКИ

Труп на мъж бе открит по-рано през днешния ден в гора, покрай борса на бул „ Професор Цветан Лазаров “ . По информация на Министерство на вътрешните работи сигналът е подаден в 07:40 часа.

Първоначалните информации гласяха, че по тялото на мъжа има следи от насилствена гибел, както и че е бил е с раздрана риза.

Сега от Апелативна прокуратура оповестиха, че под управлението на Софийска градска прокуратура се водят дейности по следствие във връзка със сигнал за намерено тяло на мъж в столицата.

„ Информацията за случая е постъпила към 07:40 ч. през днешния ден, 01.04.2020 година На местопроизшествието, в региона бул. „ Цветан Лазаров “, неотложно са били изпратени екипи на полиция и незабавна помощ “, прецизират от прокуратурата.

Към сегашния миг е осъществен оглед.

Мистерията към мъртвия мъж се заплита, защото самоличността на мъжа към момента не е открита. Назначена е и аутопсия, която да откри аргументите, довели до гибелта на мистериозния мъж.

„ Работата по изясняване на обстоятелствата и събитията продължава. Назначена е съдебно–медицинска експертиза за определяне повода за гибелта на лицето “, допълват от прокуратурата.

Междувременно се появиха и първи фотоси от мястото, където бе намерено тялото на мъжа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!













Снимки: Булфото
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР