Трудоустрояването на Везиева изглежда доста странно. От биографията на някогашната

...
Трудоустрояването на Везиева изглежда доста странно. От биографията на някогашната
Коментари Харесай

Обвинена за плагиатство министърка е назначена в борда на директорите на БДЖ

Трудоустрояването на Везиева наподобява много необичайно. От биографията на тогавашната активистка на партията на Меглена Кунева ДБГ излиза наяве, че тя няма какъвто и да е опит в транспортния бранш, а още по-малко в железниците, написа още OFFNews.

По време на мандата си в Министерство на стопанската система Везиева ще се запомни главно с два абсурда - казусът със странните назначения в ДКК и с съмненията, че е преписала наготово личния си докторат.

Срещу Везиева в Министерството на образованието бе подаден сигнал за плагиатство в дисертационния й труд.

Това е следващият случай, с който Комисията по академична нравственос се зае, само че за първи път това се случи на настоящ министър.

От текста на сигнала до МОН ставаше ясно, че за четирима от докторантите с теоретичен началник Венелин Терзиев, който към този момент е обект на инспекция от Комисията по академична нравственос, има сигнали. Това бяха настоящият длъжностен министър на стопанската система Даниела Везиева, зам.-ректорът на Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите Екатерина Арабска, ръководителката на квалификационния център в Русе Преслава Димитрова и сътрудника на Терзиев от русенската болница „ Канев “ и Военната академия Марин Георгиев.

А във фейсбук незабавно се появи задявка за Везиева: Не се качвай повече на трен! Не знаеш от къде какво разписание са преписали!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР