Трудно ни е да си представим световните знаменитости без цялата

...
Трудно ни е да си представим световните знаменитости без цялата
Коментари Харесай

Кои са тези деца? Вижте уникални снимки от детството на Риана, Кейти Пери, Бела Хадид...

Трудно ни е да си представим международните звезди без цялата популярност и искра към тях. Но те са имали и подобен интервал - детството им. Ако се чудите по какъв начин са изглеждали тогава, през днешния ден ще ви покажем. Вижте някои от най-големите имена като деца!

Софи Търнър

Трудно бихме сбъркали момичето нагоре. Тя и през днешния ден си е съвсем същата. Звездата от " Игра на тронове " е родена в Нортхамптън и още от дете играе в пиеси. " Детството ми беше много занимателно. Израснах до плантация - имаше свинарници, хамбари, тичахме в калта ", спомня си тя. Интересен и много застрашителен факт е, че в действителност майката на Софи Търнър е била бременна с близнаци. С едно от бебетата обаче нещата се объркват и близнакът на актрисата умира преди да се роди. Лекарите съумяват да запазят Софи.

Виж още: Бела Хадид озадачи почитателите си, замязя на извънземно

Бела Хадид

Моделката е родена през 1996 година във Вашингтон. Като младеж Бела Хадид е била запалена по конната езда и огромната ѝ фантазия е била да взе участие в Летните олимпийски игри през 2016 година Е, казусът бил, че тази дисциплинираност не е олимпийска.

Виж още: Съвети за сполучлив брак: Приянка Чопра за любовното начало с Ник Джонас и буйните вечери с обичания

Риана 

Певицата е най-голямото от трите деца в фамилията. Детството ѝ обаче не е по никакъв начин елементарно. Баща ѝ се бори със зависимости - от алкохол и опиати. Проблемите в фамилията ѝ не стопират, до момента в който майка ѝ и татко ѝ не вземат решение да се разведат. Тогава тя е на 14 година

Кейти Пери

Певицата пораства в много консервативно семейство. Като дребна е записана да пее в църковен хор. Детството ѝ не е елементарно и е белязано от ограничения. Семейството ѝ няма средства даже за храна. Родителите на Кейти Пери не ѝ дават да слуша всички стилове музика. Тук на помощ идват нейните другари, които ѝ оказват помощ и по този начин стартира професионалният път на певицата.

Виж още: Никол Кидман с самопризнание за " Отмяната ", с което шокира: " Бях зле цяла седмица... "

Криси Тейгън

Всъщност моделът има много щастливо и безоблачно детство. Когато тя е на едвам 15 година обаче, се постанова тя да замине за Тайланд, с цел да се грижи за родителите си. Те умират в границите на 3 месеца. Шокът за тийнейджърката е голям и тя прекарва месеци без да излезе от стаята си. 

Изображение: https://www.instagram.com/badgalriri/
https://www.instagram.com/bellahadid/
https://www.instagram.com/katyperry/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР