Трудно може да се обясни какво може да накара човек

...
Трудно може да се обясни какво може да накара човек
Коментари Харесай

Журналистът Николай Кръстев: Групата за мокри поръчки в РСМ е имала чадър от службите

Трудно може да се изясни какво може да накара човек да поръча отвличането на детето си, с цел да изнудва майката за пари. Това би трябвало да дефинира психиатър.  Засечено е било придвижването на колата от нашите служби. В Турция Люпчо Палевски-Палчо доста бързо е арестуван. Това е смисъла да има съдействие сред службите. Не инцидентно от Скопие ни благодариха, тъй като дадохме бързо доста скъпа информация. Това съобщи журналистът Николай Кръстев във връзка жестокото ликвидиране на момиче в Република Северна Македония, в предаването „ Денят онлайн ” по Нова нюз.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1212
„ Палчо е направил чудовищни неща преди убийството на 14-годишната Ваня. Бащата е имал съществени отговорности. Групата за мокри поръчки е имала чадър от службите. Открит е лист с хора, които е трябвало да бъдат отстранени, убити или изнудвани. Тази група е отстоявала откровени антибългарски настроения. Това е група за напън, която излиза стачкува, има избрани дела, финансирана е извън. Един от тези хора е имал връзки с изгонения предстоятел на Руската черква в София ”, изясни той.

„ Имам информация от Владо Бучковски, че е имало опция два пъти българите да бъдат вкарани в македонската конституция, само че ние отхвърляме ”, съобщи журналистът във връзка тематиката в българското малцинство в РСМ.

„ Не е изключено ВМРО-ДПМНЕ да омаловажи договора за добросъседство с България. Тогава ще бъде доста мъчно на българската дипломация. Затова ръководещите в Скопие в този момент бързат, тъй като по-късно ще е доста мъчно влизането им в Европейски Съюз. Друг доста сериозен въпрос е за албанците в македонската конституция ”, предизвести Кръстев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР