Трудно ми е да си представя управление на ГЕРБ без

...
Трудно ми е да си представя управление на ГЕРБ без
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Трудно ми е да си представя ГЕРБ без Борисов

Трудно ми е да си показва ръководство на ГЕРБ без Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Има хора, които "тичат ", само че още не са подготвени за министър председатели. Това разяснява проф. Антоанета Христова.

Тя означи, че ГЕРБ реди листите си на основата на "прочистване " от въздействието на Цветан Цветанов. По думите й би било хубаво партията да разшири гражданската си квота.

"Те (ГЕРБ) биха били сполучливи, в случай че има чувство за правдивост надолу по веригата. Имат доста младежи, които желаят да видят път, опция за реализация и принцип за това ", съобщи още Христова.

Пред БНР тя разяснява, че хората се интересуват от всичко, четат всичко, само че не могат да разграничат подправената от доказателствената вест.

"В същото време следим мощна готовност на хората, които ще поддържат ръководещите, защото се усещат мощно притиснати вследствие на обединяването „ против “. От другата страна имаме дефинирани твърди ядра на избрани политически партии ", счита Христова.

Тя цитира данни от изследвания, които сочат, че преди всичко са хората, които отхвърлят да гласоподават или към момента не са избрали за кого да гласоподават.

„ По-голяма е вероятността тези хора да не гласоподават. Затова, в случай че имаме ниска изборна интензивност, твърдите ядра на партиите ще решат резултата ", посочи тя.

И подсети и за спора сред ГЕРБ и Румен Радев, който нагнетява обстановката към вота.

Проф. Христова счита, че Движение за права и свободи наподобява консолидирана и предвижда добър резултат на изборите. Въпреки това обаче Движение за права и свободи може да остане зад Слави Трифонов.

Политическият психолог очерта два пътя пред Слави Трифонов:

"Единият път е да види личните си сили след изборите и да реши дали да продължи самичък, или да поддържа която и да е ръководеща формула “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР