Трудно е да си представим живота без пералня. Това е

...
Трудно е да си представим живота без пералня. Това е
Коментари Харесай

Вашата пералня ще живее по-дълго с този лесен трик

Трудно е да си представим живота без пералня. Това е много нужен апарат за дома, който постоянно е безценен за доста фамилии, тъй че е значимо да се уверите, че ще продължи да ви удовлетворява допустимо най-дълго. Но това не постоянно зависи от вас, тъй като водата, която тече през системата за водоснабдяване, е доста твърда и наситена с разнообразни примеси, скрити в ръждясалите тръби.

Разбира се, можете да употребявате рекламираните средства, които дават обещание да омекотят водата, само че това се оказва много скъпо. Можете също по този начин да употребявате специфични съоръжения против котлен камък, само че те не изцяло изплакват бельото и облеклата, което значи, че не са безвредни за хора с алергии и за дребни деца.

В това отношение сме подготвили съвет, който ще ви помогне да удължите живота на вашата пералня. Тази процедура е задоволително да прилагате 1 път на 3-4 месеца като превантивна мярка. Ако водата във вашето обитаемо място е доста твърда, прилагайте процедурата по-често.

Как да спасим пералнята си?

Всичко, което би трябвало да извършите, е да прибавите лимонена киселина в пералната машина при пране. За общоприета пералня, побираща 3,5 кг, ще имате потребност от четири сашета лимонена киселина с тегло 15 грама. Изсипете киселината в машината и включете на цялостен цикъл на пране при оптималната температура.

Вижте още: Почистете фурната до искра с изпитан и ефикасен способ

Лимонената киселина почиства пералнята, като отстранява котления камък. Ефектът от процедурата можете да видите, в случай че вземете 1 супена лъжица лимонена киселина и сварите с нея вода в чайника, а по-късно го охладите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР