Трудно е да се повярва в легитимността на маркетингов метод,

...
Трудно е да се повярва в легитимността на маркетингов метод,
Коментари Харесай

Страхотна стратегия, но само ако сте напълно честни

Трудно е да се повярва в легитимността на маркетингов способ, който може да се похвали с 98 % на отваряне и 20–30% % на реализация, съгласно Startup Bonsai. Въпреки това, тези невероятни резултати са постижими с SMS маркетинг, като вследствие на това доста компании се възползват от тази неизползвана маркетингова опция, с цел да усилят продажбите, пише . 

Възвръщаемостта на вложенията за SMS маркетинг е окуражаваща. Това улеснява монетизирането на вашия лист с клиенти в подтекста на потребителско преживяване и маркетинга. Почти всеки бизнес обаче се тормози по какъв начин да накара клиентите да се запишат за лист с SMS, без това да бъде натрапчиво или нелегално. 

Получаването на категорично позволение от клиентите за потребление на техните телефонни номера е от решаващо значение и единственият метод да го извършите е да бъдете изцяло почтени по отношение на желанията си. Основният фокус на това известие би трябвало да бъде върху предаването на изгодите от присъединението към вашия лист за изпращане на SMS-и на вашата целева публика. Ето пет метода да подобрите вашия SMS маркетинг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР