Трудно е да бъдат сравнявани политици от различни поколения, каза

...
Трудно е да бъдат сравнявани политици от различни поколения, каза
Коментари Харесай

Евгения Живкова: През 1997 г. имаше разговори за среща на дядо ми със Симеон Сасккобургготски, но не се състоя

Трудно е да бъдат сравнявани политици от разнообразни генерации, сподели Евгения Живкова в отговор на въпрос на Би Ти Ви за съпоставяне сред дядо й Тодор Живков и Бойко Борисов.

Запитана правилно ли е че Живков и Симеон Сакскобургготски са желали да се срещнат през 1998 година, Евгения Живкова сподели: " През 1997-98 година имаше диалози за среща сред тях, двамата бяха приели сходна среща, само че дядо ми се разболя по-късно и това бе една от аргументите тази среща да се отсрочи и да не се състои ".

За настоящия водач на Българска социалистическа партия внучката на Тодор Живков сподели: Корнелия Нинова е борбена жена, пробва се да се наложи в партията като водач, считам че съумява.

Евгения Живкова описа: Най-трудно след 10 ноември ни беше в дните, когато дядо ни беше подложен под всекидневен домакински арест, откакто беше отнета длъжността му ръководител на Държавния съвет - спогодба, която не беше спазена сред него и другите членове на Политбюро, концепцията бе да му бъдат обезпечени естествени условия за живот. Неговите приемници не съблюдаваха ангажимента.

В студиото на Би Ти Ви беше и Андреа, щерка на Евгения Живкова. На въпрос тежест ли е за 23-годишно момиче че неговия прародител се назовава Тодор Живков, тя сподели - не, в никакъв случай не е било, аз не обичам да отивам и да споделям - вие знаете ли..., не се и укривам. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР