Трудно е без пари, имаме семейства. Имаме спонсори, които помагат.

...
Трудно е без пари, имаме семейства. Имаме спонсори, които помагат.
Коментари Харесай

Изкушават щангистите ни с по 7000-8000 евро в чужбина, тук взимат 2000 лева

" Трудно е без пари, имаме фамилии. Имаме спонсори, които оказват помощ. От федерацията от декември не сме получили нищо. Става дума за незавършена работа.

Имаме уверението на Ариф Маджид, че до края на май ще се оправят нещата ", сподели трикратният европейски първенец - 21-годишният Ангел Христов и съотборникът му и №1 в Европа 2022 година Христо Христов, които гостуваха на Мария Цънцарова в " Тази заран " по bTV.

Очаква се до края на май стоманените мъже да получат дължимото от централата.

" Трудно е без пари, имаме фамилии. Имаме спонсори, които оказват помощ. От федерацията от декември не сме получили нищо. Става дума за незавършена работа. Имаме уверението на Ариф Маджид, че до края на май ще се оправят нещата ", сподели Русев.

" Доста пъти ми се наложи да се изправя самичък, с малко поддръжка, някои нямаха храброст да станат и да кажа какво мислят. Отдавна бях срещу това отношение към нас.

Ние с Ангел първи застанахме зад треньора Иван Иванов. Много хора оказват помощ да продължава. Не работя като защита.

Работя в залата всеки ден. Треньорът ми дава заплата по контракт. Плащам си сметките, остават ми за храна и превоз до залата ", добави Христов.

И двамата са безапелационни, че желаят да продължат да се състезават за България, само че в случай че кашата не бъде оправена, биха избрали различен път - или да стартират работа, или да избягат и да подвигат за друга страна.

" За мен, Христо и Карлос биха предложи 200 000-300 000 лв. и 7000-8000 евро заплата. Тук взимаме към 2000 лева Искали са ме, само че доста обичам страната си. Камъкът си тежи на мястото ", сподели още Русев.

" 6 месеца живеем на задължения. Те би трябвало да се връщат. Заплатите идват и отиват още веднъж... Много ни назовават луди и всевъзможни, че не одобряваме по примамливи оферти ", приключи Христо.

Работя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР